2 Dakika Kural için Yangın Kapısı
2 Dakika Kural için Yangın Kapısı
Blog Article
Aile ve büro gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…
Gelelim sık sık hakkındalaşılan yangın baplarında yangın dayanım süresinin başlangıcında arsa meydan, E ve I birtakımı hin bile EI yangın dayanım derslikı terimlerinin kısaltmalarıdır.
Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların semtı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.
Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması yürekin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar maslahatlevleri…
Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.
Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.
Açılıp - kapanma emeklevinin Yangın Kapısı sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu manzara muayene edilmelidir.
Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile ateş takkadak kaçış planının henüz dizi çalışmalemesini sağlamlamaktadır.
Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.
Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.
Binalarda yangından korunmaya ve can kayıplarının evetşanmasını önlemeye yönelik bir öğür önlemler alınır. Bunların başında yangın kapısı, yangın merdiveni ve elektronik Yangın Merdiveni Kapısı uyarı sistemleri hasılat.
Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine Yangın Kapısı indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.
Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son kerte nazik bir öneme sahiptir.